Cağaloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://cagaloglumtal.meb.k12.tr
Adres : Alemdar Mahallesi Çatalçeşme Sokak No9 Fatih / İstanbul
VİZYON : Cağaloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak vizyonumuz, çağdaş, çalışkan, insan ilişkilerinde ve mesleğinde, yeniliklerin takipçisi, Türk kadınlarının ekonomik, sosyal ve kültürel alanlara katılımına katkı sağlayacak Atatürk ilkelerine bağlı genç nesiller yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır...
MİSYON : Cağaloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak misyonumuz; Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Fotoğraf ve Grafik ve Bilişim teknolojilerindeki yenilikleri takip eden, mesleğinde özenli ve başarılı, ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacak bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : Dersler 08:40-16.25 arasında yapılmaktadır.
Isınma : Doğalgaz Merkezi Isıtma Sistemi
Servis : Civar Okulların Servisleri Kullanılabilir.
Ulaşım : Okulumuza en yakın duraklar: Sultanahmet Durağı (Tramvay), Cankurtaran Durağı (Tren), Beyazıt Durağı (İETT) , Sirkeci Vapur İskelesi (İstanbul Şehir Hatları) Sultanahmet tramvay durağına 60 m mesafede, ayrıca Sirkeci Marmaray durağında inilerek de ulaşılabilir. Otobüslerle Beyazıt son durağında inildiğinde 10 dk yürüme mesafesinden sonra da ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Alemdar Mah. Çatalçeşme Sok. No:9 Cağaloğlu Fatih/İSTANBUL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 350 metre, ilçe merkezine yaklaşık 3 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri : 248
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Alan tercihleri tamamlandığında açıklanacaktır.
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATP Programı %100
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI %98
Sportif Etkinlikler : Genç Kızlar A Grubu Voleybol Takımı mevcut.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Beyaz Bayrak Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi Öğrenci Dostu Okul Projesi Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var TUBİTAK 4006 Projesi Harezmi projesi